Utstyrsbeskrivelse

TV-studio/Greenscreenstudio

4 motorstyrte lysbommer med totalt 8 stk ARRI L7C Fresnel lys

12 stk Kino Flo rørstoff-paneler for greenscreen (montert i tak)

ION lysmikser med trådløs styring av alle lys i bom/tak

2 stk frittstående rørstoff panel – Kino Flo Diva Lite 400 med softduk, kalde og varme rør, stativ

55″ Samsung display

Fostex studio-monitor

Mikrofonstativ, C-stands osv

Regi-rom (vegg i vegg med video-studio)

Newtek Tricaster 855 bildemikser med mulighet for live-key (green-screen) og visning på monitor i studio. Bildemikseren har diskbrønner for konvensjonelle 3,5″ harddisker og Newtek hardware betjeningspanel

Marshall 24″ SDI monitor med waveform

Genelec 8030B monitorer

Datavideo com-system med 4 beltpacks

Allen & Heath ZED 16FX lydmikser

Video, lyd og fotoutstyr for leie:

Canon kamera

1 stk Canon C200

2 stk Canon C100 MK2

1 stk Canon XF405 (4K 50p, 15x zoom)

1 stk Canon C300

Canon 5D mkIII

 

Linser til Canon:

Tokina 11-18 F2.8

Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM

Canon 16-35 F4 IS L

Canon 17-55 F2.8 IS (2 stk)

Canon EF-S 18-135 USM IS F.35-5.6

Canon 24-70 F2.8 L mk2

Canon 24-105 F4 IS L mk2 (2 stk)

Canon 70-200 F2.8 IS L mk2 (2 stk)

Canon 70-200 4 IS L

Canon 24mm 1.4 L

Canon 35mm F2 IS

Canon 85mm F1.4 IS L

 

Sony F kamera:

Sony F55 med tilbehør

Fujinon 19-90 T2.9 Motorzoom

Zeiss 15mm T2.8

Zeiss 35mm T1.5

Zeiss 50mm T1.5

Grip

1 stk Sachtler kraftig Cine-Tripod med hode

2 stk Sachtler flowtech 75 MS med FSB 8 Hode

1 stk Sachtler carbon med FSB 8 Hode

1 stk Vinten carbon med Manfrotto hode

Ulike små og store fotostativ med ballhead


Foto-tilbehør

3 stk Phottix Mitros+ speedlites med remote-trigger for Canon

Diverse softbokser / paraplyer og lysstativ

Lyd

4stk Sennheiser G3 trådløssystem

2stk Sennheiser AVX trådløssystem med mke2 mygger

1stk Sennehiser AVX trådløs håndmikrofon

Presonus 16.0.2 Studiolive digital lydmikser

Zoom H5 opptaker (4-spor)

Diverse bom/kanon og håndmikrofoner

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.