Shuuto Midt A/S

Shuuto Midt As er lokalisert i Levanger. Selskapet jobber med medieinnovasjon innen tv-drama og annen manusbasert underholdning. Har blant annet prosjektet DramaSentrum Midt-Norge.

Klippet & Klart AS

Klippet & Klart driver med produksjon, klipp og etterarbeid av film for alle plattformer innen TV, kino og nett. Vi har en komplett etterarbeidssuite med Avid Media Composer. Klippet & Klart holder til på Filmfabrikken i Levanger. Daglig leder Inger Lise Hammervik, tlf: 415 79 423

Bithero AS

Bithero leverer konsulenttjenester innen design av brukergrensesnitt (UX), grafisk design og programmering av applikasjoner, nettløsninger, interaktive visualiseringer, virtuell virkelighet (VR) og annet som naturlig faller sammen med dette. Bithero har hovedkontor på Stjørdal, men er også mye til stede i miljøet på Filmfabrikken i Levanger. Ta gjerne kontakt på [email protected] eller telefon 469 70 644

Camerat A/S

Vi liker å tro at vi er gode til det vi holder på med, og i tillegg er vi ganske fine folk også. Camerat er resultatet av en fusjon mellom Hypervisjon og Gidd Media.

Tindved kulturhage A/S

Tindved Kulturhage AS er en næringshage for kreative bedrifter med tre kontorlokasjoner i Trøndelag. Hovedkontorfellesskapet heter Brikken, og ligger i sentrum av Verdal. Filmfabrikken ligger på Røstad i Levanger, mens tredje kontorfellesskap ligger på Spiren (gamle Sakshaug skole) i Inderøy kommune.

Fredrik Bye

Fredrik er en norsk filmskaper/storyteller, som produserer filmer av høy kvalitet for firmaer, destinasjoner, og merker som er interessert i å bruke video som merkevarebygging.

Nova Vision A/S

Sverre Krüger er produsent og daglig leder i Nova Vision AS. Krüger er i tillegg ansatt som professor II på NTNU i Trondheim, og har gjennom 30 år vært ansatt som journalist/ TV-producer i Schrødingers katt i NRK.

Lockbox Film A/S

Lockbox Film produserer promo- og reklamefilm, musikkvideoer og kortfilm. Post-produksjon, visuelle effekter og motion graphics.

Trønder-TV

Trønder-TV ble etablert i starten av 2015 og har etablert en ukentlig sendeflate på Altibox og gjennom nettsidene til Trønder-Avisa. Hovedsatsningene er å dekke noen hull i medielandskapet innen lokal-TV i vår region. Dette omfatter bl.a. kulturstoff, sport og aktualitetsmagasin.

Norsk Lyd

Norsk lyd leverer tjenester innen dubbing, voiceover, lydopptak i felt og lydetterarbeid.

Echo Media

Echo Media leverer ulike tjenester innen medieproduksjon. Foto, avvikling, teknikk og OB-produksjoner.

TMM Produksjon

Produksjonsselskap med fokus på film-, fjernsyns- og videoproduksjon.