SmartMedia AS

Smart Media er et digitalbyrå med 35 dyktige medarbeidere. Vi leverer digitale løsninger innen strategi, teknologi og innhold.

Scene Midt AS

Vi er et produksjonsselskap for teater og film med hovedbase i Trøndelag.

Shuuto Midt A/S

Shuuto Midt As er lokalisert i Levanger. Selskapet jobber med medieinnovasjon innen tv-drama og annen manusbasert underholdning. Har blant annet prosjektet DramaSentrum Midt-Norge.

Klippet & Klart AS

Klippet & Klart driver med produksjon, klipp og etterarbeid av film for alle plattformer innen TV, kino og nett. Vi har en komplett etterarbeidssuite med Avid Media Composer. Klippet & Klart holder til på Filmfabrikken i Levanger. Daglig leder Inger Lise Hammervik, tlf: 415 79 423

Bithero AS

Bithero leverer konsulenttjenester innen design av brukergrensesnitt (UX), grafisk design og programmering av applikasjoner, nettløsninger, interaktive visualiseringer, virtuell virkelighet (VR) og annet som naturlig faller sammen med dette. Bithero har hovedkontor på Stjørdal, men er også mye til stede i miljøet på Filmfabrikken i Levanger. Ta gjerne kontakt på [email protected] eller telefon 469 70 644

Tindved kulturhage A/S

Tindved Kulturhage AS er en næringshage for kreative bedrifter med tre kontorlokasjoner i Trøndelag. Hovedkontorfellesskapet heter Brikken, og ligger i sentrum av Verdal. Filmfabrikken ligger på Røstad i Levanger, mens tredje kontorfellesskap ligger på Spiren (gamle Sakshaug skole) i Inderøy kommune.

Fredrik Bye

Fredrik er en norsk filmskaper/storyteller, som produserer filmer av høy kvalitet for firmaer, destinasjoner, og merker som er interessert i å bruke video som merkevarebygging.

Nova Vision A/S

Sverre Krüger er produsent og daglig leder i Nova Vision AS. Krüger er i tillegg ansatt som professor II på NTNU i Trondheim, og har gjennom 30 år vært ansatt som journalist/ TV-producer i Schrødingers katt i NRK.

Lockbox Film A/S

Lockbox Film produserer promo- og reklamefilm, musikkvideoer og kortfilm. Post-produksjon, visuelle effekter og motion graphics.

Trønder-TV

Trønder-TV er en regional TV-kanal med 100.000 ukentlige seere, som utvikler og produserer TV-programmer fra Trøndelag. Våre ukentlige sendinger finner du på sendeflaten til Altibox, Telenor Kabel, RiksTV og Telia, samt via appen Altibox TV Overalt. Enkelt-programmer kan sees på trondertv.no, vår Youtube-kanal og Facebook.

Norsk Lyd

Norsk lyd leverer tjenester innen dubbing, voiceover, lydopptak i felt og lydetterarbeid.

Echo Media

Echo Media leverer ulike tjenester innen medieproduksjon. Foto, avvikling, teknikk og OB-produksjoner.

TMM Produksjon

Produksjonsselskap med fokus på film-, fjernsyns- og videoproduksjon.